60 vragen om aan een meisje te stellen (die je graag beter zou willen leren kennen) (2024)

Laten we eerlijk zijn: eerste dates of interacties met een meisje dat je leuk vindt, verlopen niet altijd volgens plan. Misschien kun je gewoon geen gemeenschappelijke interessegebieden vinden om over te praten. Dit kan leiden tot ongemakkelijke stiltes of het gevoel dat ze je misschien gewoon niet zo leuk vindt. Als dit u is overkomen, hoeft u zich geen zorgen te maken: u bent niet de enige.

Iedereen heeft af en toe geen onderwerpen meer om over te praten. Om je te helpen hebben we een lijst met vragen samengesteld die je aan een meisje kunt stellen om haar beter te leren kennen.

Waarom zijn deze vragen zoveel beter dan wat u misschien heeft gevraagd? Ze zijn attent en gaan verder dan vragen naar haar werk of wat ze graag doet voor de lol. Hoewel er niets mis is met oppervlakkige vragen, vertellen ze je niet veel over haar persoonlijkheid of hoe zij de wereld bekijkt.

60 Questions to Ask a Girl (That You'd Like To Get To Know Better) (1)

Enkele vragen om te stellen aan een meisje dat je leuk vindt

Deze vragenzal haar laten zien dat je diep geïnteresseerd bent in haar als persoon. Maar als u deze lijst echt in uw voordeel wilt gebruiken, moet u begrijpen dat het stellen van vragen slechts een deel van de vergelijking is.

Je moetluister echt naar wat ze zegten internaliseer het. Actief luisteren is een kwaliteit die meisjes (en mensen in het algemeen) aantrekkelijk vinden. Als je een meisje echt beter wilt leren kennen, luister dan naar haar antwoorden en wees geïnteresseerd in wat ze zegt.

Weveneen paar van deze vragenin uw volgende gesprek en we garanderen dat ze onder de indruk weg zal lopen. Je zult ook een beter idee krijgen van waar ze van houdt en of jouw wereldbeelden op één lijn liggen. Daar gaan we:

Wat heb je het meeste nodig in je relaties?

Stel deze vraag uiteraard niet als ijsbreker op je eerste date.

Als het echter na een paar uur/dagen/weken goed gaat en het gesprek persoonlijker wordt, is het een goede vraag om te peilen wat voor haar het belangrijkst is.

Waar ben je het meest gepassioneerd over?

Ben je op zoek naar raakvlakken met het meisje waarin je geïnteresseerd bent?

In plaats van te vragen of ze van snowboarden houdt en te hopen dat het antwoord ja is, vraag haar waar ze gepassioneerd over is. Je zult ontdekken wat haar opvrolijkt.

Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gegeten?

Deze vraag is geweldig omdat hij leuk is, en het antwoord kan tot behoorlijk wilde gesprekken leiden.

Als ze 'kogelvis in Tokio' antwoordt, weet je meteen dat ze heeft gereisd en dat ze misschien een beetje onbevreesd is als het om eten gaat.

En wil je niet weten hoe kogelvis smaakt? En als ze bang was om het te proberen (aangezien het potentieel giftig is voor mensen als het niet op de juiste manier wordt bereid)? Vanuit deze ene vraag kunnen zoveel meer gesprekken ontstaan.

Als je om één ding bekend zou kunnen staan, wat zou dat dan zijn?

Dit is een uitstekende vraag, omdat het je inzicht geeft in haar persoonlijkheid. Achter haar antwoord kun je ontdekken dat ze graag geliefd, gevreesd, geaccepteerd wil worden (of niet wil).

Let op haar antwoord, want het geeft je inzicht in hoe ze hoopt gezien te worden.

Haar antwoord kan ook haar ambities onthullen, waar ze naartoe werkt in het leven en wat voor haar het belangrijkst is.

Op wie lijk jij het meest in jouw familie?

Laten we eerlijk zijn: vragen hoeveel broers en zussen ze heeft, is een saaie vraag. Vraag haar in plaats daarvan op wie ze het meest lijkt in haar familie.

Op die manier kan ze je vertellen over haar broers en zussen, haar ouders of wie dan ook, terwijl ze meer persoonlijke informatie over haar gezinsleven en familie deelt.

Is datgene waar je in werkt/studeert wat je voor altijd wilt doen?

Als je een hyperambitieus, onafhankelijk ondernemerstype bent en zij tevreden is met een 9-5 die net de bedrijfsladder beklimt, ben je misschien geen goede match. Deze vraag is ook geweldig omdat het je inzicht geeft in haar plannen.

Als ze van plan is volgend jaar naar New York te verhuizen, en jij blijft waar je bent... dan moet je misschien opnieuw beoordelen of jullie een toekomst samen hebben of beter af zijn als vrienden.

Welke drie items staan ​​er op jouw bucketlist?

Dit is een leuke vraag en zou je een idee moeten geven van wat ze uit het leven wil halen. Is ze een adrenalinejunkie of draaien haar vragen allemaal rond haar carrière en ambitie?

60 Questions to Ask a Girl (That You'd Like To Get To Know Better) (2)

Wil je reizen?

Hier gaat het om. Mensen die van reizen houden, doen het vaak beter om met andere mensen te daten die ook van reizen houden. Het opent je horizon, leert je empathie en probleemoplossend vermogen en maakt je wereldser.

Als het meisje met wie je samen bent geïnteresseerd is om in het buitenland te gaan wonen en je geen plannen hebt om een ​​paspoort aan te schaffen, passen jullie op de lange termijn misschien niet goed bij elkaar. Sorry.

Wat is jouw idee van een perfecte dag?

Of ze nu van chique restaurants, mountainbiken of Marvel-films houdt, let op. Je zou haar kunnen verrassen door een van die dingen voor te stellen voor je volgende date.

Wat maakt je blij?

Als uw kijk op het leven te verschillend is, kan het moeilijk zijn om een ​​betekenisvolle relatie in stand te houden. Geluk gaat verder dan het hebben van gemeenschappelijke hobby's of tijdverdrijf en gaat meer over hoe jullie twee naar de wereld kijken.

Hoe zou jij jouw vriendengroep omschrijven?

Terug naar boven

Als je een meisje leuk vindt, zul je waarschijnlijk veel tijd met haar vrienden doorbrengen. Vraag haar hoe ze zijn en hoe zij in de dynamiek van de groep past.

Heb je hobby's?

Hoewel het niet per se cruciaal is dat jullie gemeenschappelijke interesses hebben, geeft het vragen naar haar hobby's haar de kans om je meer over haar leven te vertellen.

Wat doe jij graag als je alleen bent?

Vraag haar naar de eerlijke waarheid, eventueel met een knipoog, zodat ze weet dat je het luchtig vraagt. Mensen kunnen rare, eigenzinnige dingen doen als ze alleen zijn, ook jij.

Zoek een meisje dat zich niet schaamt om haar rare eigenaardigheden toe te geven (uiteindelijk, zodra ze je leert kennen en zich op haar gemak bij je voelt).

Wat is je grootste dealbreaker in een relatie?

Dit is een goede vraag om in een vroeg stadium te stellen, omdat je meteen meer inzicht krijgt in hoe zij denkt en wat belangrijk voor haar is. Belangrijker nog: bent u het met haar eens?

Wat staat er op jouw onbewoonde eiland-afspeellijst?

Welke liedjes zou ze keer op keer spelen als ze op een onbewoond eiland zou stranden met niets anders dan een mp3-speler (en een onbeperkte batterijduur)?

Wat nog belangrijker is: zul je tijdens je volgende roadtrip voor altijd ruzie maken over de afspeellijst? Hoe ze ook antwoordt, een beetje plagen is hier uiteraard op zijn plaats. Zacht is het sleutelwoord.

Wat vind je het leukst aan jezelf?

Iedereen houdt ervan om een ​​beetje over zichzelf op te scheppen en deze vraag laat haar dat doen zonder het gevoel te hebben dat ze aan het pronken is.

Hoe was jij als kind?

Hoe meer je over haar te weten komt, hoe dichter je je bij haar voelt. Bovendien kunnen veel van onze kindereigenschappen worden overgedragen naar de volwassenheid.

Dit soort vragen zijn ook geweldig omdat het laat zien dat je geïnteresseerd bent in alle aspecten van haar leven, waar ze vandaan komt, hoe ze is opgegroeid, enz.

Als we samen naar de middelbare school zouden gaan, denk je dat we dan vrienden/date zouden zijn geweest?

De middelbare school is voor iedereen raar. Het belangrijkste is dat je er achteraf om kunt lachen.

Begin een gesprek over de vraag of je denkt dat je op de middelbare school een goede match zou zijn geweest om de lach op gang te krijgen. Bovendien leer je iets over wat ze leuk vond toen ze jonger was, wat tot veel andere gesprekken kan leiden.

Als je waar dan ook ter wereld zou kunnen wonen, waar zou dat dan zijn?

Deze vraag zal je veel vertellen over de manier waarop zij haar toekomst ziet. Misschien is ze een dromer die naar Parijs wil verhuizen. Of misschien vindt ze het heerlijk om in jouw woonplaats te wonen, terwijl jij niet kunt wachten om te vertrekken. Je zult het nooit weten totdat je het vraagt!

Hoe denk je dat je beste vrienden je zouden omschrijven?

Dit is een goede vraag, omdat je haar niet vraagt ​​te beschrijven hoe ze zichzelf ziet, maar meer over hoe ze denkt dat ze wordt waargenomen. Misschien is ze de extraverte vriendin in haar groep, maar zacht als ze alleen is.

Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?

Het is goed om te weten hoe avontuurlijk het meisje waarin je geïnteresseerd bent, is. Het geeft je een idee of ze extravert of conservatiever is en of dat past bij je eigen avontuurniveau.

Wat is jouw liefdestaal?

Terug naar boven

Bewaar deze in je zak voor de volgende keer dat je samen rondhangt.

60 Questions to Ask a Girl (That You'd Like To Get To Know Better) (3)

Het is goed om te weten of de persoon in wie je geïnteresseerd bent verbale of fysieke signalen nodig heeft om zich geliefd te voelen, of dat ze liever tijd met je doorbrengt dan dat ze cadeaus krijgt.

Nog nooit de 5 Liefdestalen-test gedaan?Lees hier meer over.

Wat is je levensplan voor de komende vijf jaar?

Dit klinkt als een serieuze vraag, maar als ze plannen heeft om in de komende zes maanden steden te verhuizen, is het beter om dat al vroeg te weten.

Haar antwoorden kunnen je vertellen waar ze in het leven op gefocust is, waar ze zal zijn en waar ze al haar aandacht op zal richten.

Wat maakt jou aan het lachen?

Schrijf het op. Jij wilt de man zijn die haar de grappigste memes stuurt.

Welke eigenschappen zoek je in een vriend/partner?

Let op haar antwoord. Als je niet over de kwaliteiten beschikt waar ze naar op zoek is, doe dan niet alsof je dat wel hebt. Er is ook een kans dat ze de kenmerken niet heeftjij bentzoeken naar.

Als je over dit onderwerp praat, zul je uiteindelijk ontdekken wat jullie allebei nodig hebben als mensen, en of jullie de potentie hebben om te trainen.

Wat zorgt ervoor dat jij je beter voelt als je je somber voelt?

Als je hier al vroeg achter kunt komen, is dit een geweldige manier om een ​​relatie duurzaam te maken. Sommige mensen houden ervan om getroost te worden, terwijl anderen ruimte nodig hebben om te ontspannen voordat ze zich beter kunnen voelen.

De volgende keer dat ze zich verdrietig voelt, verras haar dan door er te zijn op de manier die ze het meest nodig heeft.

Naar wie kijk jij op?

Als je haar vraagt ​​naar welk type persoon ze opkijkt, krijg je een idee van het type persoon dat ze hoopt te zijn. Als je de kwaliteiten die zij bewondert leuk vindt, zou dit je een idee moeten geven van hoe goed jullie allebei bij elkaar passen.

Wat is je meest controversiële hot take?

Deze vraag kan twee kanten op gaan.

Ze zou iets grappigs kunnen zeggen waar je het niet mee eens bent, maar waar je je geen zorgen over maakt (ananas op pizza is geen rode vlag voor relaties), of je kunt een fundamenteel andere kijk op het leven hebben.

Hoe vaak zie je je vrienden?

Het is altijd goed om te weten hoe druk de persoon waarin u geïnteresseerd bent, het heeft.

Als ze het moeilijk vindt om haar vrienden te zien omdat haar werk en drukte haar bezig houden, heeft ze misschien ook niet veel vrije tijd voor een vriendje.

Zou jij jezelf omschrijven als onafhankelijk?

Iedereen heeft verschillende ideeën over wat onafhankelijk betekent.

Er is niets mis met het willen deel uitmaken van een koppel, of genieten van meer ruimte voor jezelf. Wat belangrijk is, is dat jullie allebei op zoek zijn naar hetzelfde… of in ieder geval bereid zijn compromissen te sluiten als je een relatie hebt (voor het welzijn van elkaar).

Nog 30 vragen om te stellen (als je de eerste 30 al hebt gebruikt)

Terug naar boven

Hoewel ik denk dat de eerste 30 vragen echt geweldige ijsbrekers zijn, wilde ik je voorzien van meer aanwijzingen, voor het geval je het een stapje verder zou willen brengen. Hier zijn nog 30 vragen die u kunt stellen.

Wat is jouw favoriete manier om tot rust te komen na een stressvolle dag?

Boom! Deze duikt rechtstreeks in haar dagelijkse leven. Geeft je een voorproefje van haar chill-outrituelen en hoe ze stress op afstand houdt. Bovendien scoor je browniepunten omdat je laat zien dat je om haar welzijn geeft. Win-win!

Als je nu waar dan ook ter wereld zou kunnen teleporteren, waar zou je dan heen gaan?

Geniet van de avontuurlijke vibes! Deze vraag doet haar groot dromen en jij mag op een jachtgeweer rijden. Het is alsof je een venster opent naar haar reislustige hart en wie weet, misschien wel de weg vrijmaakt voor toekomstige reisplannen samen.

Wie is de meest invloedrijke persoon in je leven geweest en waarom?

Nu worden we persoonlijk. Ze vertelt over haar helden, je krijgt plaatsen op de eerste rij voor haar waarden en de mensen die ze bewondert. Het is een uitdrukkelijke poging om te begrijpen wat haar drijft.

Wat is een boek of film die jouw kijk op het leven heeft veranderd?

Wie is er klaar voor een diepe duik? Deze is een snelle weg naar haar intellectuele kant en de verhalen die haar wereldbeeld hebben gevormd. Zet je schrap voor een gesprek dat kan variëren van boeken en films tot leven en filosofie.

Wat is één ding dat je absoluut graag zou willen bereiken in de komende vijf jaar?

Waarschuwing voor de toekomst! Je vraagt ​​niet alleen naar haar dromen, je laat zien dat je een lange adem tegemoet gaat. Niets zegt meer ‘Ik ben oprecht geïnteresseerd’ dan een man die haar ambities wil kennen. Geloof me, ze zal het waarderen.

Wat is een onconventionele voedselcombinatie waar jij absoluut bij zweert?

Gooi een curveball met deze eigenzinnige vraag. Het verlicht de stemming en opent de deur naar haar wilde kant in de keuken. Bovendien ontdekt u misschien uw volgende favoriete snack. Jammie en leuk!

Als je een gesprek zou kunnen voeren met welke historische figuur dan ook, wie zou dat dan zijn en waarom?

Tijdreizen zonder je stoel te verlaten! Deze kan leiden tot boeiende gesprekken over geschiedenis, waarden en inspiratie. Bovendien is het een leuke manier om meer te weten te komen over haar interesses en passies.

Wat is jouw favoriete liedje als je een oppepper nodig hebt?

Hier is je backstagepas voor haar afspeellijst! Het is een inside scoop over haar muzikale smaak en de sfeer die haar opvrolijkt. En wie weet scoor jij wel een nieuw anthem voor je eigen playlist.

Wat waardeer je het meest in je beste vrienden?

Tijd om vriendschap in de mix te brengen! Deze vraag onthult de kwaliteiten die zij in anderen koestert, waardoor indirect haar eigen waarden worden onthuld. Bovendien is het een goede graadmeter voor het gezelschap dat ze heeft.

Wat is een persoonlijk passieproject waar je momenteel aan werkt of zou willen starten?

Deze zet haar passies centraal. Het is een perfecte manier om uw interesse in haar hobby’s en bezigheden buiten het werk te tonen. Het is ook een potentiële goudmijn voor gedeelde interesses en samenwerkingsideeën!

Als je morgen van carrière zou kunnen veranderen zonder gevolgen, wat zou je dan doen?

Terug naar boven

Laat de dromer in haar los! Deze vraag gaat verder dan de routine ‘wat doe je?’ en nodigt haar uit om haar ideale baanscenario te verkennen. Je krijgt een glimp van haar verborgen interesses en talenten.

Is er een plek die je hebt bezocht en die meteen als een ‘thuis weg van huis’ voelde?

Laten we reizen bespreken. Deze vraag is een uitnodiging om haar favoriete bestemmingen en plekken die aanvoelen als een tweede thuis te delen. Je krijgt inzicht in haar reiservaringen en misschien zelfs een gedeelde favoriete plek.

Wat is een oorzaak of probleem waar u diep gepassioneerd over bent?

Klaar om in haar activistische kant te duiken? Deze vraag laat zien dat je geïnteresseerd bent in haar wereldbeeld en de zaken waar zij om geeft. Het is een geweldige manier om een ​​betekenisvol gesprek op gang te brengen en een diepere verbinding op te bouwen.

Wat was je favoriete tv-programma of film uit je kindertijd?

Spring op de nostalgietrein! Deze vraag opent een deur naar haar kindertijd en de shows of films die haar vroege jaren hebben gevormd. Bonuspunten om samen herinneringen op te halen aan favorieten van weleer.

Heb je een favoriet advies of citaat waar je naar leeft?

Deze is een sleutel tot haar leidende principes. Het laat zien dat je haar wijsheid waardeert en dat je graag de filosofieën wilt begrijpen die haar leven vormgeven. Dus ga je gang, ontgrendel enkele parels van wijsheid!

Als je terug in de tijd zou kunnen gaan om getuige te zijn van een gebeurtenis in de geschiedenis, welke zou dat dan zijn?

Terug naar het verleden, iemand? Deze vraag nodigt haar uit in een wereld van historische verbeelding. Je krijgt een exclusief ticket voor haar interesses, of het nu gaat om kunst, wetenschap, politiek of popcultuur.

Wat is het meest spontane dat je ooit hebt gedaan?

Laat de sensatiezoeker in haar los! Deze vraag helpt je haar avontuurlijke kant en haar honger naar spontaniteit te ontdekken. Bovendien kan het de weg vrijmaken voor een aantal spannende toekomstplannen samen!

Hoe blijf jij het liefst actief en gezond?

Laten we welzijn bespreken. Deze vraag is een diepe duik in haar gewoonten en gezondheidsroutines. Een gemeenschappelijke basis op dit gebied zou nieuwe gezamenlijke activiteiten of wederzijdse steun op het gebied van gezondheidsdoelstellingen kunnen opleveren.

Is er een droom of doel dat je hebt gehad waar je nog steeds naartoe werkt?

Droom groots met haar! Deze vraag toont uw interesse in haar langetermijnambities. Het is een goudmijn voor gesprekken die laat zien dat je geïnteresseerd bent in haar reis, niet alleen in haar bestemming.

Wie is je favoriete artiest of wat is je favoriete kunststijl?

Breng wat cultuur binnen. Met deze vraag kun je haar artistieke interesses verkennen. Het is een interessante manier om haar beter te begrijpen, en kan je een hint geven voor je volgende, op kunst geïnspireerde date-locatie.

Welke angst heb je overwonnen?

Terug naar boven

Angst, wees weg! Deze vraag opent de deur naar haar triomfen over uitdagingen. Het is een bewijs van haar veerkracht en kracht, en een manier om persoonlijke overwinningen en groeiverhalen te delen.

Als je een levend persoon zou mogen ontmoeten voor het avondeten, wie zou je dan kiezen en waarom?

Denkbeeldige dinergast? Deze vraag onthult haar huidige inspiraties en de persoonlijkheden die ze bewondert. Bovendien geeft het je een kijkje in de gesprekken die zij boeiend vindt.

Wat is de meest waardevolle les die je hebt geleerd uit een eerdere relatie?

Laten we over liefde praten! Deze vraag is een vriendelijke manier om haar relaties uit het verleden te onderzoeken zonder nieuwsgierig te zijn. Het laat zien dat je haar ervaringen waardeert en ook geïnteresseerd bent om ervan te leren.

Wat is een favoriet gerecht dat je graag kookt of bakt?

Voer culinaire verhalen in. Deze vraag onthult haar kook- of bakvaardigheden en suggereert ook mogelijke ervaringen die u in de keuken kunt delen. Wie houdt er niet van een geweldige maaltijd?

Is er een activiteit of traditie waardoor het voor jou meteen een vakantiegevoel wordt?

Ho Ho Ho, vakantietijd! Deze vraag opent een hartverwarmend gesprek over haar favoriete vakantietradities. Bovendien is het een charmante manier om meer te leren over haar familie en persoonlijke rituelen.

Wat is een weinig bekend feit over jou dat mensen verrast?

Ontdek het onverwachte. Deze vraag nodigt haar uit om unieke aspecten van haar persoonlijkheid te delen. Het is een opwindende manier om iets over haar te leren dat misschien niet ter sprake komt in een normaal gesprek.

Wat zou je willen dat iedereen over je wist?

Hier is de spotlight! Deze vraag geeft haar het podium om een ​​aspect van zichzelf tot uitdrukking te brengen waarvan zij denkt dat het verkeerd wordt begrepen of over het hoofd wordt gezien. Het is een oprechte manier om te laten zien dat je haar echt wilt begrijpen.

Wat is één film of tv-programma dat je zou kunnen gebruikenhorlogeopnieuw en opnieuw?

Rolpraat. Deze vraag gaat dieper in op haar geruststellende kijkgedrag en geliefde verhalen. Een goed begrip van haar favoriete visuele verhalen kan ideeën opleveren voor gedeeld kijken in de toekomst.

Wat is een idee voor een uitvinding of bedrijf dat je ooit graag zou willen creëren?

Toekomstige schepper in huis! Deze vraag nodigt haar uit om haar creatieve dromen te delen. Het is een fantasierijke manier om haar passies te begrijpen en misschien zelfs samen een samenwerkingsproject te plannen!

Als je leven een boek was, hoe zou dit hoofdstuk dan heten?

Het leven, hoofdstuk voor hoofdstuk. Deze vraag zet haar aan om na te denken over haar huidige levensfase. Het is een inzichtelijke manier om te begrijpen hoe zij haar levensreis momenteel ziet.

Welke vragen ga je stellen?

Terug naar boven

En daar heb je het! Elke vraag is een nieuwe kans om haar beter te begrijpen, dieper contact te maken en het gesprek gaande te houden.

Deze vragen moetenhelpen het gesprek te laten stromende volgende keer dat je met een meisje praat. Concentreer u niet te veel op het proberen indruk op haar te maken.

In plaats van,luister naar wat ze zegt, stel vervolgvragen en ontspan gewoon. Vergeet niet dat relaties niet eenzijdig zijn. Het doel van het stellen van deze vragen is om te bepalen of jullie allebei een goede match zijn.

Wat is je favoriete vraag om aan een meisje te stellen? Laat het ons weten door ons aan te sprekenFacebookofInstagram.

Wat is er veranderd?
18/04/2023Nog 30 vragen toegevoegd, 60 in totaal
10/01/2021Updates van tekst, vaste links
21/09/2021Oorspronkelijke publicatiedatum
60 vragen om aan een meisje te stellen (die je graag beter zou willen leren kennen) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5790

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.