Als u uw partner naar zijn ex vraagt, kunt u er feitelijk heel dichtbij komen (2024)

Wanneer je voor het eerst met een nieuw iemand gaat daten, voelt elk gesprek spannend en speciaal. Uren voelen als minuten, en minuten voelen als seconden wanneer je tijd doorbrengt met iemand die je echt leuk vindt (“Alexa, speel ‘Crush’ van Yuna.”). Maar als je na enkele maanden (of meerdere diners) je partner eenmaal op een echt intiem niveau hebt leren kennen, heb je misschien het gevoel dat je geen geld meer hebt.Vragen om te stellenhen.

Je bent niet gedoemd... maar je wilt dat saaie gesprek wel proactief op zijn kop zetten. Want hoe lang je ook samen bent met je partner, het levend en goed houden van die diepe, meeslepende gesprekken is ongelooflijk belangrijk voor een gelukkige relatie.

Neem het aan van Terri Orbuch, PhD, een relatietherapeut en auteur van5 eenvoudige stappen om uw huwelijk van goed naar geweldig te brengen, die al meer dan 30 jaar een groep van ruim 370 koppels volgt.

Meer van de gezondheid van vrouwen

Asking Your Partner About Their Ex Can Actually Bring You Super Close (1)

“Eén eigenschap van de gelukkige stellen [die ik heb bestudeerd] is dat ze elkaars innerlijke leven en sociale wereld goed kennen”, zegt ze. Praten is natuurlijk de belangrijkste manier om dat te doen.

Maak kennis met de experts:

Terri Orboek

, PhD, is relatietherapeut en auteur van5 eenvoudige stappen om uw huwelijk van goed naar geweldig te brengen.

Tara Suwinyattichaip*rn

, PhD, is hoogleraar seksuele en interpersoonlijke communicatie aan de California State University, Fullerton.

Dana McNeil

, PhD, is een relatietherapeut gevestigd in San Diego, Californië.

Chloë Carmichael

, PhD, is een klinisch psycholoog gevestigd in New York City en auteur vanZenuwenergie: benut de kracht van uw angst.

Gin Love Thompson, PhD, is een relatiedeskundige, nationaal erkende psychotherapeut en auteur vanZonsopgangen om middernacht.

Brandy Engler, PsyD, is relatietherapeut en oprichter van

Silver Lake-psychologie

in Los Angeles, Californië.

Maar waar begin je? Niet door je ochtendrun te herhalen, je to-do-lijst te luchten of zorgen over je kinderen te uiten, zegt Orbuch. Ga in plaats daarvan voor 'het soort vragen dat je stelde toen je elkaar voor het eerst ontmoette' - denk aan: minder kantoorpolitiek en weekendplannen, en meer hoop en dromen.

Dit soort vragen leidt niet alleen tot zinvolle chats (die trouwens het gevoel van verliefdheid op de eerste date kunnen nabootsen), maar je zult ook verschillende kanten van je S.O. ontdekken. Enverdiep je verbinding, hoe lang je ook samen bent.

Dus de volgende keer dat je met je partner bent, vervang dan het oude 'Hoe was je dag?' met een van deze door experts gesteunde vragen om aan uw partner te stellen:

31 beste algemene vragen om aan uw partner te stellen

Of je nu al meer dan tien jaar of minder dan een jaar aan het daten bent, dit zijn de beste vragen om je S.O. om jullie band te versterken, aldus relatiedeskundigen.

1. Hoe zou je een gelukkige relatie omschrijven?

  Tara Suwinyattichaip*rn, PhD, hoogleraar seksuele en interpersoonlijke communicatie aan de California State University, Fullerton, oppert deze vraag als een manier om onrealistische relatie-idealen of onverenigbare opvattingen vanaf het begin uit te bannen. Als de persoon antwoordt met ‘Ik weet het niet’, zouden je antennes zeker moeten opfleuren. Dat duidt op een gebrek aan zelfreflectie. En wil je echt bij iemand zijn die niet zeker weet hoe hij zich in een relatie wil laten zien?

  Simpel gezegd: een gezonde relatie is een gelukkige relatie. Bekijk deze video voor meer informatie:

  2. Waarom denk je dat mensen vals spelen?

  Feiten zijn feiten, zegt Suwinyattichaip*rn. En uit de onderzoeken blijkt dat één op de vijf mannen en één op de tien vrouwen hun partner ontrouw is geweest. Dus waarom denkt je boe dat? Het zou een heel veelzeggend antwoord kunnen zijn. Als iemand iedereen denktwie bedriegteen vreselijk persoon is, oordelen ze misschien iets te snel.

  3.Wat zijn de dingen die ik doe waar je echt opgewonden van raakt?

   De meeste scheidingen en echtscheidingen worden veroorzaakt door ontevredenheid over de seksuele relatie, zegt Suwinyattichaip*rn. Aangezien dit duidelijk een groot obstakel is, mag ik voorstellen deze vraag al vroeg te beantwoorden? Als je weet dat je partner super wordtOpgewondenals je ze trakteert op een etentje of bloemen voor ze koopt, is dat goed om te weten voor de toekomst. Als het meer specifieke verzoeken in de slaapkamer zijn, ook goede informatie!

   4. Waarom denk je dat je geweldig bent?

    Het antwoord op deze vraag kan heel veelzeggend zijn, zegt Suwinyattichaip*rn. Als je partner niets kan bedenken, kan het zijn dat hij wat meer innerlijk werk moet doen voordat hij aan een relatie begint. Als ze niets kunnen bedenken dat niet geweldig aan hen is... nou, dan heb je misschien eennarcistop je handen. (Ah!)

    5. Hoe ga je om met negatieve emoties?

     Krijgt je boe een driftbui als hij of zij boos, verdrietig of gefrustreerd wordt? Of verwerken ze het, misschien met wat dagboekschrijven en meditatie? Gaan ze uithalen of isoleren ze zichzelf? Het antwoord is niet alleen een indicatie van hun vermogen tot zelfregulatie, zegt Suwinyattichaip*rn, maar het is ook nuttig voor elke partner om te weten.

     6. Hoe weet je wanneer je succesvol bent?

      Dit is een geweldige vraag om te ontdekken wat de waarden van je partner zijn, zonder direct te vragen, zegt Suwinyattichaip*rn. Is hun definitie van succes rijke AF? Of heeft het te maken met het opbouwen van een gezin? Beide antwoorden zijn prima, maar het is goed om te weten of je op één lijn zit met deze persoon, of dat je einddoelen en moraal compleet anders zijn.

      7. Hoe zou jouw perfecte dag eruit zien?

       Als je weet wat vreugde schenkt bij je partner, kun je manieren vinden om je dagen met meer van die momenten te doordrenken, zegt relatietherapeut Dana McNeil, PhD. Dit laat je vriend zien dat je luistert en dat je geeft om wat hem of haar gelukkig maakt! Wat is er belangrijker dan dat?

       8. Wat betekent toewijding voor jou?

        Ethisch niet-monogame (ENM) relaties worden steeds populairder, dus het is het beste om vroeg te checken wat uw partner hierover denkt, zegt McNeil. Als deelname aan een ENM-relatie goed is voor jullie allebei: geweldig! Als een van jullie vastbesloten is om één partner te hebben tot de dood jullie scheidt, is het misschien tijd om opnieuw te beoordelen waar het heen gaat. Relaties moeten een veilige omgeving zijn zonder oordeel, dus het is van groot belang om al deze informatie in een vroeg stadium te kennen, zegt McNeil.

        9 beste polyamorieboeken voor degenen die nieuwsgierig zijn naar consensuele niet-monogamie

        Asking Your Partner About Their Ex Can Actually Bring You Super Close (2)

        9. Van de mensen die we kennen, wiens relatie bewonder je het meest en waarom?

         Dit is nog een geweldige manier om een ​​idee te krijgen van waar uw partner uiteindelijk naar op zoek is. Denken ze dat de relatie van hun ouders perfect is, terwijl jij er twijfels over hebt? Praat erover! De rollen die je speelt en de manier waarop mensen liefde en respect tonen, zijn zo cruciaal bij het bouwen van een fundament, zegt McNeal.

         10.Wie hebben jou, naast je ouders, het meest gevormd tijdens je jeugd en tienerjaren?

          Deze vraag geeft je inzicht in de belangrijkste mensen in het leven van je partner, wat misschien niet altijd voor de hand ligt, zegt Chloe Carmichael, PhD, een klinisch psycholoog gevestigd in New York City.

          11. Wat is het boosste dat je ooit bent geweest?

           Praten over emoties en wat deze triggert, leidt altijd tot een intiem gesprek. Carmichael beveelt deze vraag aan om beter te begrijpen wat je vriend in vuur en vlam zet.

           12. Wat zijn de veelbetekenende signalen dat je gestrest bent, maar dat niemand anders dat zou merken?

           Carmichael beveelt deze vraag aan als een manier om inzicht te krijgen in hoe uw partner omgaat als het niet goed gaat. Als u het eenmaal weet, kunt u uw eigen signalen delen en betere, meer ondersteunende partners voor elkaar zijn als het moeilijk wordt.

           13.Wat zijn jouw schuldige genoegens?

            Dit is een leuke kans om erachter te komen hoe uw partner zich graag vermaakt, en wat voor hem/haar misschien een beetje gênant is. Of het nu gaat om rommelige reality-tv of zure gomachtige wormen, je zult meestal zien wat jouw persoon troost of hem aan zijn kindertijd herinnert.

            14. Wie was je eerste liefde, en waarom eindigde die?

             Carmichael stelt deze vraag voor om u te helpen de relatiegeschiedenis van uw vriend te begrijpen. Uit zijn antwoord blijkt wat hij waardeert in een partnerschap en welk gedrag hem het meest kwetst. (Dat is trouwens superwaardevolle informatie.)

             15. Wat hoopte je als kind te worden als je groot was? Waarom?

             Deze is niet voor niets een klassieker. Als je over hoop en dromen praat, ook al zijn ze totaal veranderd, voel je je verbonden met je S.O. (en zij voor jou). En het laat je zien waar ze als kind in geïnteresseerd waren, een tijd dat je ze (waarschijnlijk) niet kende.

             16. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

              Deze vraag kan je vriend helpen zich open te stellen voor de dingen die hem tot een partner makenemotioneel. Of het nu blije, droevige of boze tranen waren, je zult leren waardoor ze ~het gevoel~ voelen, merkt Carmichael op.

              17. Wat is de grootste leugen die je ooit hebt verteld?

               Deze zin zal zeker tot een interessant gesprek leiden, een gesprek dat kan onthullen wat een leugen waard is voor je partner en of hij/zij er al dan niet spijt van heeft.oneerlijk. Het is natuurlijk mogelijk dat ze hun materiaal niet daadwerkelijk morsengrootsteliegen, maar wat ze ook toegeven telt.

               18. Hoe denk je momenteel over ons seksleven?

               Zoals eerder vermeld, kan seksuele compatibiliteit iets zijn dat een relatie maakt of verbreekt, zegt Suwinyattichaip*rn. Als je er een gewoonte van maakt om dit regelmatig bij je partner te bespreken, kan het veel minder lastig zijn om een ​​speciaal verzoek naar voren te brengen. Misschien je partnerwil meer orale seks, of meerregelmatige massages. Je weet het niet als je het niet vraagt! Dit opent ook de deur om te delen waar je naar verlangt.

               19. Wat is jouw mening over seks in langdurige relaties?

                Suwinyattichaip*rn moedigt alle mensen in langdurige relaties aan om deze vraag te stellen. Een goede, vervullende seksuele relatie kan voor verschillende mensen totaal verschillende dingen betekenen. Het is het beste om ervoor te zorgen dat u zich op dezelfde pagina bevindt. Als je iemand bent die één keer per week sexy tijd van goede kwaliteit wil hebben, zou je misschien niet met een partner moeten zijn die drie keer per dag seks wil hebben.

                20. Wat vond je uitdagend aan je kindertijd, en hoe heb je dit overwonnen?

                 Dit is een goede. We hebben allemaal de favoriete vraag over kinderverhalen gehoord, maar we weten dat niemands jeugd alleen maar puppy's en regenbogen was. Het is belangrijk om te weten met welke obstakels je partner als kind te maken kreeg, en wat die uitdagingen nu voor hem of haar betekenen, zegt Suwinyattichaip*rn. Het kan je ook een idee geven van waar je mee te maken hebt als je met hun familie te maken hebt!

                 21. Wat is een aspect van mijn persoonlijkheid waar je niet van houdt, maar dat je bereid bent te accepteren omdat je van mij houdt?

                  Eerlijkheid welsleutelin een langdurige relatie, zegt McNeal. Het vermogen hebben om te weten wat je partner niet leuk aan je vindt, is misschien nog belangrijker dan weten wat ze leuk aan je vinden. Deze kleine dingen veranderen misschien niet, maar je zult je sterker voelen in de wetenschap dat je eigenaardigheden geen dealbreakers zijn.

                  22. Hoe laten we elkaar weten wanneer we ruimte nodig hebben?

                   Ruimte kan een ander lastig onderwerp zijn. Maar we hebben uiteindelijk allemaal een beetje tijd voor onszelf nodig, toch? Toegeven dat je ruimte nodig hebt, betekent niet dat je problemen hebt; het is eigenlijk heel gezond, zegt McNeal. Als je een draaiboek maakt over hoe je erom kunt vragen, voelt een beetje QT weg van je geliefde misschien niet als een afwijzing. (Ahem, geen nepgevechten meer zoeken!)

                   23. Als je de loterij zou winnen, waar zou je dan naartoe reizen en waarom?

                   "Dit vertelt je alles over de dromen van je partner op avontuur en reizen", zegt Orbuch. Bovendien is het een leuke opener die je een dieper inzicht geeft in hun psyche zonder vanaf het begin te intens te worden.

                   24. Als je op dit moment waar dan ook ter wereld zou kunnen zijn, waar zou je dan zijn en wat zou je doen?

                    "We willen dat onze partners authentiek nieuwsgierig zijn naar wie we zijn op ons diepste niveau", zegt relatiedeskundige en psychotherapeut Gin Love Thompson, PhD. Maar het kan een beetje, nou ja, intens zijn om je partner te vragen om zijn of haar diepste gedachten en verlangens te delen tijdens een hapje.

                    "Houd het licht en leuk en verhoog tegelijkertijd de energie en opwinding door een zwaarder gesprek te beginnen met een ijsbrekervraag als deze", zegt Thompson.

                    Deze inhoud wordt geïmporteerd uit de enquête. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

                    25. Weet je nog dat we [hier een sexy herinnering invoegen]?

                     Reken op seks om de boel altijd wat spannender te maken. "Vertel je partner van de intieme momenten waarvan je het meest hebt genoten, en vraag hen om hun meest memorabele momenten met je te delen", zegt Thompson. “Stuiter dan samen rond nieuwe ideeënprikkelende avonturenjullie zouden er allebei van genieten.”

                     Niet alleen zal dit kussenpraatje verlevendigen, het zal ook helpen versterken dat jullie nog steeds verliefd op elkaar zijn (en dat altijd zullen blijven).

                     26. Wat zorgt ervoor dat je je verbonden of niet verbonden voelt met mij tijdens de seks [of in het dagelijks leven]?

                      Soms kan een niveau van directheid je helpen dieper te gaan, vooral als het gaat om de meest intieme delen van je relatie. "Ik hoor de hele dag van koppels dat ze een gevoel van ontkoppeling koesteren dat ze vaak niet hardop zeggen", zegt Brandy Engler, PsyD, een relatietherapeut in Los Angeles.

                      "Dit soort vragen helpt mensen onder woorden te brengen wat ze willen en hoe ze zich willen voelen; het sluit aan bij je kernverlangens." Het kan in het begin ongemakkelijk voelen om dit direct te krijgen, zegt Engler, maar uiteindelijk zal het praten over dingen die jullie verdelen jullie dichter bij elkaar brengen.

                      27. Als u een jaar lang in een andere baan zou kunnen werken, welke zou dat dan zijn?

                       "Dit is een leuke vraag die laat zien waar je partner over denkt, maar ook wat zijn uitdagingen en waarden zijn", zegt Orbuch. (Dat zijn allemaal evoluerende dingen, tenminste voor de meeste mensen.) "Het kan ook onthullen waar je partner aan dacht toen hij jonger was: hij droomde over wat hij zou zijn en doen als hij ouder werd."

                       Vragen als deze openen niet alleen het gesprek over wat uw S.O. waar hij stiekem van droomt, helpen ze je ook om een ​​deel van hun verleden opnieuw te bekijken waar je in die begintijd misschien nog niet over had gesproken.

                       28. Wat bezorgt je deze week de meeste stress?

                        Met deze vraag "ontdek je wat je partner 's nachts wakker houdt", zegt Orbuch. Of het nu een kleine ergernis is met een collega of een ernstiger probleem, deze zorgen bepalen waar uw vriend gestrest van raakt.

                        "Als je bekend bent met de huidige uitdagingen van je partner, weet je wat hem dwars zit en kun je beter met zijn emoties omgaan", legt Orbuch uit. “Je kunt ze beter helpen als dat nodig is, waardoor er een diepere band ontstaat.”

                        29. Wat is je grootste doel voor de komende 10 jaar?

                         Naast het delen van uw dromen en ambities, helpt deze vraag u ook een gesprek op gang te brengen over compatibiliteit: hoe vergelijkbaar zijn uw doelen, zien de toekomsten die u voor ogen heeft er hetzelfde uit? "Het helpt erachter te komen waar ze denken dat ze zich bevinden in de levensboog", zegt Orbuch.

                         Hoewel dit een geweldige vraag is om vroeg in een relatie te stellen, is het ook een vraag om naar terug te keren als de zaken serieuzer worden, omdat hun ambities kunnen veranderen.

                         30. Wat is het enige waarvoor je herinnerd wilt worden?

                          Net als de vragen die je waarschijnlijk hebt gesteld toen je elkaar leerde kennen, helpt deze vraag je om je onderliggende waarden te bespreken, zegt Orbuch. "Je ontdekt hoe je partner zichzelf definieert, hoe hij zichzelf ziet", zegt ze.

                          "Dit zegt: 'Ik wil je echt beter leren kennen en ik let op wie je bent'" - iets dat je wederhelft kan vergeten als dingen een beetje routine worden.

                          31. Hoe gaat het met je?

                           Het klinkt overdreven simplistisch, maar “een van de diepste vragen die we onze partner kunnen stellen – als we dit met oprechtheid en een intensief luisterend oor doen – is ‘Hoe gaat het met je?’”, zegt Thompson.

                           Als je dit vraagt, maak dan oogcontact en onderbreek niet. Het gaat net zo goed om luisteren als om het stellen van de vraag. “In de ultrasnelle wereld waarin we dagelijks leven, kunnen we uit het oog verliezen wat onze partner op persoonlijk vlak tegenkomt, of het nu op het werk is, met de kinderen of onder familie en vrienden”, legt Thompson uit.

                           Het gesprek kan tot diepten gaan die je nooit zou verwachten. “Dit is een daad van liefde, en deze steun kan alle aspecten van jullie relatie verbeteren.” Dus vraag het vandaag nog, en vraag het vaak.

                           42 diepgaande vragen om aan je vriend te stellen

                           1. Met welke overtuigingen ben je opgegroeid, maar onderschrijf je ze niet meer? Waarom?
                           2. Welke dingen die ik doe, zorgen ervoor dat jij je het meest geliefd voelt?
                           3. Hoe kan ik beter voor je verschijnen?
                           4. Hoe kan ik dieper van je houden?
                           5. Wie is, behalve ik, de persoon in je leven op wie je altijd kunt rekenen?
                           6. Wat weten de meeste mensen niet over jou?
                           7. Wat betekent liefde voor jou?
                           8. Waar heb je altijd van gedroomd, maar heb je nog niet gedaan?
                           9. Wat beteken ik voor jou?
                           10. Wat zou onze relatie sterker maken?
                           11. Waar kun je niet zonder? Waarom?
                           12. Wat ben je bang om te verliezen?
                           13. Hoe ben jij veranderd in de afgelopen vijf jaar?
                           14. Wat voor soort ouder wil je zijn?
                           15. Wat houdt jou 's nachts wakker?
                           16. Als uw dierbaren mij niet zouden goedkeuren, wat zou u dan doen?
                           17. Hoe voelde je je toen je je ouders voor het eerst zag huilen?
                           18. Wat zou je graag meer willen hebben van het opgroeien?
                           19. Vertel me over je meest memorabele zomer.
                           20. Beschrijf een keer dat je een kans kreeg waarvan je dacht dat je die niet verdiende.
                           21. Is er ooit een vriendschap aan je einde gekomen op een manier waardoor je de manier waarop je vriendschappen benadert, hebt veranderd?
                           22. Wat is je favoriete onderdeel aan het samenzijn met mij?
                           23. Als u vandaag uw baan zou verliezen, wat zou u dan doen?
                           24. Beschouw jij jezelf als introvert, extravert of ambivert? Hoe heeft dat uw leven beïnvloed?
                           25. Bent u ooit bedrogen? Vertel me eens hoe je je daardoor voelde.
                           26. Wanneer is volgens jou het juiste moment om te zeggen: ‘Ik hou van je’?
                           27. Wanneer is vechten in een relatie gezond en wanneer begint het volgens jou ongezond te worden?
                           28. Heeft u ooit uw hart gebroken?
                           29. Hoe weet je of je je echt op je gemak voelt bij iemand?
                           30. Wat maakt je blij? Aan de andere kant: wat maakt jou verdrietig?
                           31. Zou je zeggen dat je gelukkig bent? Zo niet, wat kunnen we doen om dat te veranderen?
                           32. Welke invloed hebben uw ouders gehad op uw kijk op liefde en relaties?
                           33. Welke kwaliteiten zoek je in een romantische partner?
                           34. Geloof jij in een hogere macht? Waarom of waarom niet?
                           35. Wat is jouw grootste angst? Denk je dat je het aankan?
                           36. Wat is het grootste risico dat je hebt genomen?
                           37. Wat is de moeilijkste beslissing die je ooit in je leven hebt moeten nemen?
                           38. Wat is de grootste misvatting die mensen over jou hebben?
                           39. Hoe denk jij over religie?
                           40. Waar kom jij 's ochtends je bed voor uit?
                           41. Denk je dat het ooit oké is om te liegen? In welke omstandigheden?
                           42. Denk je dat mensen ooit echt kunnen veranderen? Waarom of waarom niet?

                           32 leuke vragen om aan je vriend te stellen

                           1. Als je mocht kiezen hoe je scheten ruiken, hoe zou je dan willen dat je geur zou zijn?
                           2. Met welk fictieve personage identificeer jij je het meest?
                           3. Vertel me over je meest gênante reisverhaal.
                           4. Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?
                           5. Wat is je meest gespeelde nummer op je afspeellijst? Probeer nu de tekst uit je hoofd te zingen.
                           6. Naar hoeveel plaatsen ben je geweest? Wat was jouw favoriet?
                           7. Wat is je favoriete restaurant in de stad? Geef uw favoriete menu-item een ​​naam.
                           8. Wat is jouw go-to karaoke-nummer?
                           9. Ben jij op een gewone weekendavond “Team Stay Home” of “Team Go Out”?
                           10. Wat is de meest goedkope ophaallijn die je eerder hebt gebruikt voor een verliefdheid?
                           11. Vertel me over de slechtste eerste date die je ooit hebt gehad.
                           12. Wat is het raarste cadeau dat je ooit hebt gekregen?
                           13. Vertel me over je jeugdverliefdheid.
                           14. Heb je ooit een mop verteld en niemand lachte? Wat heb je gedaan?
                           15. Zou jij ooit skydiven? Waarom of waarom niet?
                           16. Als je onze relatie in drie woorden zou kunnen omschrijven, welke zouden dat dan zijn?
                           17. Dit kan een twijfelachtige vraag zijn, maar zou je nog steeds van me houden als ik een worm was?
                           18. Wat is jouw favoriete pastavorm?
                           19. Als je een dier zou kunnen zijn, welk dier zou je dan zijn?
                           20. Heb jij een favoriete plant of bloem? Zo ja, wat is het?
                           21. Heb jij verborgen talenten?
                           22. Als je zou mogen dineren met welke beroemdheid dan ook, dood of levend, wie zou dat dan zijn? Wat zou je ze vragen?
                           23. Vertel eens over een keer dat je zo hard lachte dat je zelf plaste.
                           24. Wat is het laatste dat je aan het lachen maakte?
                           25. Waar zou onze volgende vakantie moeten zijn?
                           26. Wat is een film die je keer op keer kunt bekijken?
                           27. Wat is de plot van je favoriete boek?
                           28. Als je een themalied voor je leven zou mogen kiezen, wat zou dat dan zijn?
                           29. Wat zou de titel zijn van de film over jouw leven? Welke acteur zou jij kiezen om jou te spelen? Welke acteur zou mij spelen?
                           30. Als je tatoeages hebt, welke is dan jouw favoriet en waarom?
                           31. Als je de Super Bowl Halftime Show-artiest van volgend jaar zou mogen kiezen, wie zou je dan kiezen?
                           32. Zou je liever de gedachten van mensen kunnen lezen of met één vingerknip overal ter wereld kunnen reizen?

                           33 Sappige vragen om aan je vriend te stellen

                           1. Wat is volgens jou jouw beste kwaliteit?
                           2. Wat is volgens je ex je slechtste eigenschap?
                           3. Ben jij een Valentijnsdag fan of hater?
                           4. Vertel me over je eerste seksuele ervaring.
                           5. Wat is iets dat ik doe dat je irriteert?
                           6. Wat is volgens u uw beste eigenschap als partner?
                           7. Heb je ooit over iets gelogen om indruk te maken op een date? Waar heb je over gelogen?
                           8. Als je één ding aan mij zou kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn?
                           9. Wie is de mooiste persoon die je kunt bedenken, wie ben ik niet?
                           10. Sms je nog steeds een van je exen?
                           11. Noem tien auteurs die geen mannen zijn.
                           12. Wat is je favoriete outfit die ik ooit heb gedragen?
                           13. Wat is je minst favoriete outfit die ik ooit heb gedragen?
                           14. Wat is je grappigste herinnering aan mij?
                           15. Zou je liever een thuisblijvende ouder zijn of een werkende ouder en waarom?
                           16. Denkt u dat het gezond of giftig is dat uw partner toegang heeft tot uw telefoon?
                           17. Wie zijn de laatste drie mensen die je een sms hebt gestuurd?
                           18. Wat is de laatste DM die je hebt gestuurd?
                           19. Wat heb ik onlangs gedaan waardoor je boos werd?
                           20. Geloof jij in astrologie?
                           21. Wie is jouw celebrity hall-pas?
                           22. Wees eerlijk: zou je me verlaten als je de kans zou krijgen met je beroemdheidsverliefdheid?
                           23. Gelooft u dat een emotionele of fysieke verbinding het belangrijkst is?
                           24. Geloof jij in zielsverwanten?
                           25. Wat is het laatste waar je naar hebt gezocht op Google?
                           26. Beschrijf uw TikTok “For You”-pagina in drie woorden.
                           27. Geloof je in liefde op het eerste gezicht?
                           28. Als je mee mocht doen aan een reality-tv-wedstrijdserie, welke zou je dan kiezen?
                           29. Wat zijn jouw relatie-dealbreakers?
                           30. Wat is de gekste uitdaging die je ooit hebt aanvaard?
                           31. Wat is het raarste waar je de ‘ick’ van hebt gekregen?
                           32. Vertrouw je me?
                           33. Denk je dat het mogelijk is om voor altijd in de huwelijksreisfase te blijven?

                           31 leuke vragen om aan je vriend te stellen

                           1. Hoe ziet jouw droomrelatie eruit (met mij, obvi)?
                           2. Wat zijn uw gevoelens bij 'Goedemorgen'- en 'Goedenavond'-teksten?
                           3. Beschrijf jouw perfecte date.
                           4. Vertel me over je beste vriend.
                           5. Wat is jouw favoriete manier om te ontspannen?
                           6. Vertel me over je favoriete familietraditie.
                           7. Wat is jouw favoriete bezigheid op een regenachtige dag?
                           8. Vertel me over je gelukkigste herinnering uit je kindertijd.
                           9. Wat is het liefste dat je ooit voor iemand anders hebt gedaan?
                           10. Wat is het liefste dat iemand ooit voor je heeft gedaan?
                           11. Beschrijf uw droomhuis.
                           12. Als ik iemand tussen mijn tanden krijg, beloof je dan dat je het mij vertelt?
                           13. Wie is, behalve wij, het schattigste stel dat je kent?
                           14. Had je een denkbeeldige vriend toen je opgroeide? Vertel me over hen.
                           15. Als u ziek bent, wilt u dan dat iemand voor u zorgt of wilt u liever met rust gelaten worden?
                           16. Hoe oud was jij toen je je eerste kus kreeg? Op een schaal van 1 tot 10, welk cijfer zou u dit geven?
                           17. Wat is het beste cadeau dat je ooit aan een partner hebt gegeven?
                           18. Wat is je favoriete romantische film?
                           19. Wat is je favoriete liefdesliedje? Zing het voor mij.
                           20. Laat me je favoriete foto uit mijn Instagram-feed zien.
                           21. Wat maakt mij mooi voor jou?
                           22. Wat is een vakantietraditie die we volgens jou samen moeten beginnen?
                           23. Hoe ziet zelfzorg er voor jou uit?
                           24. Hoe ziet jouw ideale zondag eruit?
                           25. Wat is je favoriete herinnering die je aan ons samen hebt?
                           26. Wat is een hobby die we volgens jou samen moeten uitproberen?
                           27. Wie is volgens jou de beste kok: jij of ik?
                           28. Geeft u de voorkeur aan chique of informele date-avonden?
                           29. Geeft u de voorkeur aan spontane of geplande activiteiten?
                           30. Liever telefoneren, sms'en of FaceTimen?
                           31. Denk je dat we genoeg tijd samen doorbrengen? Willen jullie meer of minder tijd met elkaar doorbrengen?

                           28 flirterige vragen om aan je vriend te stellen

                           1. Wat is iets dat we nog niet samen hebben gedaan en dat je graag zou willen dat we doen?
                           2. Wat denk jij dat mijn grootste isezelet (knipoog)?
                           3. Wat denk je dat isjouwbesteezelenz.?
                           4. Welk liedje doet jou het meest aan mij denken?
                           5. Wanneer was het moment waarop je besefte dat je verliefd op mij werd?
                           6. Wat zijn je drie belangrijkste liefdestalen, gerangschikt van meest naar minst belangrijk?
                           7. Houd jij van verrassingen? Goed, want, verrassing!
                           8. Hoe druk je liefde uit?
                           9. Hoe zou je willen dat ik mijn liefde voor jou uitdruk?
                           10. Heeft u er al veel over nagedacht hoe uw bruiloft eruit zou zien?
                           11. Vertel me over je favoriete date die we hebben gehad.
                           12. Heb je ooit over mij gedroomd? Wat deed ik in je droom?
                           13. Als je waar dan ook ter wereld een date voor ons zou kunnen plannen, waar zouden we dan heen gaan en wat zouden we doen?
                           14. Is er iets dat je mij ooit wilde leren? Zo ja, wat is het?
                           15. Weet je nog wat ik droeg tijdens onze eerste date?
                           16. Weet je nog wat we deden tijdens onze eerste date?
                           17. Vind je mijn parfum leuk?
                           18. Wat was het eerste dat je aan mij opviel toen we elkaar voor het eerst ontmoetten?
                           19. Wat vind je het leukst aan mij?
                           20. Wat denk je dat ik het leukste aan jou vind?
                           21. Wat is iets dat ik doe waar je vlinders van krijgt?
                           22. Wat is je favoriete inside joke die we hebben?
                           23. Van welke kleur zou ik volgens jou meer moeten dragen?
                           24. Hoe vaak denk je aan mij gedurende de dag?
                           25. Wil je nu langzaam met mij dansen?
                           26. Beschrijf onze eerste kus. Hoe was het voor jou?
                           27. Als ik verdrietig was, hoe zou je me dan beter laten voelen?
                           28. Er zijn acht miljard mensen op de wereld, en toch ben jij bij mij. Waarom?

                           41 serieuze vragen om aan je vriend te stellen

                           1. Wat maakt volgens jou een gezonde relatie?
                           2. Wat zijn jouw vervelende gewoontes?
                           3. Waarom eindigde uw laatste relatie?
                           4. Wat hebben je relaties uit het verleden je geleerd over liefde?
                           5. Denk je dat het mogelijk is om vrienden te blijven met een ex? Waarom of waarom niet?
                           6. Ben je bevriend met een van je exen? Waarom of waarom niet?
                           7. Wat is je grootste prestatie tot nu toe geweest?
                           8. Wat is volgens u het meest relevante probleem waarmee ons land vandaag de dag wordt geconfronteerd?
                           9. Wat zou je veranderen aan ons huidige politieke systeem?
                           10. Als je waar dan ook ter wereld zou kunnen wonen, waar zou je dan wonen en waarom?
                           11. Welke oorzaken interesseren u het meest?
                           12. Als je één verandering in de wereld zou kunnen doorvoeren, hoe groot of klein dan ook, wat zou dat dan zijn?
                           13. Wie is de persoon in je leven die je het meest inspireert? Waarom?
                           14. Hoe zou je jouw familie omschrijven?
                           15. Wat is iets dat mensen doen dat op je zenuwen werkt?
                           16. Hoe is je relatie met je ouders en broers en zussen?
                           17. Hoe ga je om met falen?
                           18. Heb je ergens spijt van? Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, zou je de dingen dan anders doen?
                           19. Wat was iets waar je bang voor was om mij te vragen?
                           20. Wat zijn uw verwachtingen voor onze relatie?
                           21. Waar zie jij onze relatie heen gaan?
                           22. Houdt u van uw werk? Zo ja, vertel mij dan waarom. Zo niet, waarom blijf je daar?
                           23. Wat is een fout die je hebt gemaakt in je vorige relaties en die je niet wilt herhalen?
                           24. Wil je kinderen?
                           25. Als je kinderen wilt, hoeveel wil je er dan hebben?
                           26. Waar zie jij jezelf vestigen?
                           27. Wat wil je veranderen of verbeteren aan jezelf?
                           28. Heb ik je ooit het gevoel gegeven dat je teleurgesteld bent tegenover onze vrienden en familie?
                           29. Wat is uw mening over het huwelijk?
                           30. Zou jij ooit een open relatie hebben? Waarom of waarom niet?
                           31. Wat heb je nodig als je van streek bent?
                           32. Hoe ga je om met conflicten?
                           33. Heb je het ooit uitgemaakt met iemand? Hoe heb je het gedaan?
                           34. Wat is jouw relatie met geld? Welke invloed heeft dat op uw bestedingspatroon?
                           35. Wat is volgens jou het belangrijkste element bij het onderhouden van een relatie?
                           36. Wat is het belangrijkste dat u zoekt in een partner?
                           37. Voel jij je veilig in onze relatie?
                           38. Zie jij jezelf met mij trouwen? Uitleggen.
                           39. Vindt u dat wij eerlijk vechten?
                           40. Beloof je dat je iets zult zeggen als iets dat ik doe je beledigt of van streek maakt?
                           41. Zou jij ooit in relatietherapie gaan?

                           33 willekeurige vragen om aan je vriend te stellen

                           1. Als u uw toekomstige kinderen mee mocht nemen naar hun eerste concert, naar wie zou u ze dan meenemen?
                           2. In welk relatiebijgeloof geloof je eigenlijk?
                           3. Wat was je favoriete vak op school? In welk vak was je het beste?
                           4. Als je voor één dag een beroemdheid zou mogen zijn, wie zou je dan zijn? Wat zou jij doen?
                           5. Als je welke vaardigheden dan ook zou kunnen beheersen zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen om er goed in te worden, welke zou dat dan zijn?
                           6. Als je door de tijd zou kunnen reizen, welk moment in je leven zou je dan opnieuw beleven?
                           7. Als de wereld morgen zou vergaan, wat zou je dan doen op je laatste dag?
                           8. Als je niet hoefde te werken om te leven, wat zou je dan met je tijd doen?
                           9. Wat is je meest waardevolle bezit en waarom?
                           10. Wat was je favoriete speelgoed als kind?
                           11. Beschrijf jouw persoonlijke stijl in drie woorden.
                           12. Als je de rest van je leven maar één maaltijd zou mogen eten, welke zou dat dan zijn?
                           13. Heb jij een favoriete geur of geur die sterke herinneringen bij je oproept? Zo ja, wat is het?
                           14. Geloof je in spoken?
                           15. Wat was je beste Halloween-kostuum? Laat me een foto zien als je die hebt.
                           16. Wat was jouw favoriete schoollunch als kind?
                           17. Als je in het universum van welk tv-programma dan ook zou kunnen leven, welke zou je dan kiezen en waarom?
                           18. Wat is je favoriete kledingstuk? Welk kledingstuk zou jij zonder kunnen?
                           19. Als je je naam ergens in zou kunnen veranderen, waarin zou je dat dan doen en waarom?
                           20. Als je vandaag een miljard dollar zou winnen, wat zou je dan met dat geld doen?
                           21. Denk jij dat buitenaardse wezens bestaan?
                           22. Als je bezocht zou worden door buitenaardse wezens, waar zou je ze dan naartoe brengen als een manier om de Amerikaanse cultuur uit te leggen?
                           23. Wat is je meest controversiële mening?
                           24. Wat is je favoriete maaltijd aller tijden?
                           25. Welk fictieve personage is volgens jou het populairste personage aller tijden?
                           26. Welk fenomeen of trend in de popcultuur wordt volgens jou overschat?
                           27. Wat is het laatste tv-programma of de laatste film waarbij je moest huilen?
                           28. Vertel me over het gekste gesprek dat je ooit in het openbaar hebt gehoord.
                           29. Wat is jouw troost-tv-programma?
                           30. Wat is een nummer waar je herhaaldelijk naar zou kunnen luisteren en waar je niet genoeg van krijgt?
                           31. Vertel me over je raarste gewoonte.
                           32. Als u president zou zijn, wat zou dan de eerste verandering zijn die u zou doorvoeren?
                           33. Als je de kans had om naar de ruimte te gaan, zou je dat dan doen?

                           38 Pittige vragen om aan je vriend te stellen

                           1. Wat is iets dat we nog niet samen in de slaapkamer hebben geprobeerd en dat je graag zou willen?
                           2. Wat is jouw mening over openbare seks?
                           3. Mag ik je p*rnokijkgeschiedenis zien?
                           4. Kijk je graag naar p*rno met een partner als vorm van voorspel?
                           5. Heb je fetisjen en/of knikken? Zo ja, welke zijn dat?
                           6. Noem vijf nummers die jij in onze sexytime playlist zou opnemen.
                           7. Wat is volgens jou de beste seks die we ooit hebben gehad? Wat houdt ons tegen om dat moment opnieuw te beleven?
                           8. Wil je graag meer seksspeeltjes samen gebruiken? Zo ja, wat voor soort speelgoed?
                           9. Hoe wordt jij het liefst gekust?
                           10. Hou je van sexting?
                           11. Welke elementen maken volgens jou een goede sext?
                           12. Vind je het leuk als ik lingerie draag? Wat is je favoriete set mijnen?
                           13. Ben jij tevreden in de slaapkamer? Zo nee, wat kunnen we beter doen?
                           14. Hoe vaak zou u seks per week willen hebben? Zou je in het algemeen willen dat we meer of minder seks hadden?
                           15. Zou je willen dat ik meer aanhankelijk was? Zo ja, op welke manieren?
                           16. Vertel me over je grootste seksuele fantasie.
                           17. Ben jij een fan van PDA? Waarom of waarom niet?
                           18. Welke niet-seksuele handelingen winden jou het meest op?
                           19. Welke seksuele handelingen winden jou het meest op?
                           20. Heb je een favorietfilm seksscène? Beschrijf het mij.
                           21. Wat is je favoriete plek om gekust te worden?
                           22. Wat is de vreemdste plek waar je dit ooit hebt gedaan?
                           23. Heb je liever ochtend- of avondseks?
                           24. Heb je ooit een one-night stand gehad? Was het goed?
                           25. Vind jij het leuk om je haar in bed te laten trekken?
                           26. Vind je het leuk als iemand je lichtjes wurgt in bed?
                           27. Wat is uw mening over vieze praatjes? Houd je ervan of haat je het?
                           28. Wat is het meeste aantal keren dat je het op één dag hebt gedaan?
                           29. Heb je slaapkamerafsluitingen? Zo ja, welke zijn dat?
                           30. Op welke openbare plek zou je graag seks willen hebben?
                           31. Wat is je favoriete sekspositie? Demonstreer het voor mij.
                           32. Wat is uw mening over voorspel?
                           33. Wat is het meest opwindende dat iemand ooit tegen je heeft gezegd in bed?
                           34. Ben jij dominanter of onderdaniger in de slaapkamer?
                           35. Heb jij tijdens de seks liever het licht aan of uit?
                           36. Als je iets met mij of met mij zou kunnen doen tijdens de seks, wat zou dat dan zijn?
                           37. Vertel me over je raarste seksdroom.
                           38. Vind je het leuk als ik de eerste stap zet?

                           Asking Your Partner About Their Ex Can Actually Bring You Super Close (3)

                           Kristin Canning

                           Kristin Canning is de features director bij Women's Health, waar ze lange artikelen over opkomend gezondheidsonderzoek en -technologie, de gezondheidsproblemen van vrouwen, psychologie, seksualiteit, geestelijke gezondheid, reproductieve rechtvaardigheid, welzijnsondernemers, vrouwelijke atleten en de kruispunt van gezondheid, fitness en cultuur voor zowel het tijdschrift als de website. Ze heeft zeven jaar in de gezondheidsmedia gewerkt en heeft eerder functies bekleed bij Health, SELF en Men's Health. Als ze niet aan het schrijven en redigeren is, kun je haar vinden tijdens het hardlopen, wandelen, fietsen, dansen, naar podcasts luisteren of haar volgende buitenavontuur plannen.

                           Asking Your Partner About Their Ex Can Actually Bring You Super Close (4)

                           Jaqueline Tempera

                           Jacqueline Tempera is een bekroonde schrijfster en verslaggever die met haar vele huisdieren in New Jersey woont. Ze is bedrijfseigenaar en een dubbele Schorpioen die dol is op alles wat met astrologie en reality-televisie te maken heeft. Ze heeft een passie voor lichaamsdiversiteit en representatie, geestelijke gezondheid en de strijd om een ​​einde te maken aan aanranding en intimidatie. Voor meer informatie over Jackie, volg haar op Instagram @jacktemp of bezoek haar website opjackietempera.com.

                           Asking Your Partner About Their Ex Can Actually Bring You Super Close (5)

                           Naydeline Mejia

                           Assistent redacteur

                           Naydeline Mejia is assistent-redacteur bijGezondheid van vrouwen, waar ze seks, relaties en levensstijl behandelt voor WomensHealthMag.com en het gedrukte tijdschrift. Ze is trots afgestudeerd aan het Baruch College en heeft meer dan twee jaar ervaring met het schrijven en redigeren van lifestyle-inhoud. Als ze niet aan het schrijven is, kun je haar vinden aan het kringloopwinkelen, bingewatchen naar welke reality-datingshow dan ook die momenteel populair is, en talloze uren doorbrengen met scrollen door Pinterest.

                           Als u uw partner naar zijn ex vraagt, kunt u er feitelijk heel dichtbij komen (2024)
                           Top Articles
                           Latest Posts
                           Article information

                           Author: Annamae Dooley

                           Last Updated:

                           Views: 5791

                           Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

                           Reviews: 88% of readers found this page helpful

                           Author information

                           Name: Annamae Dooley

                           Birthday: 2001-07-26

                           Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

                           Phone: +9316045904039

                           Job: Future Coordinator

                           Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

                           Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.