Tinder-vragen - 71 vragen om een ​​meisje op Tinder te stellen voordat ze IRL ontmoeten - Single's Space (2024)

Hier is een lijst met vragen die je aan meisjes op Tinder kunt stellen voordat je ze persoonlijk ontmoet.

Naar links en rechts vegen op dating-apps is gemakkelijk en geeft je een gevoel van opwinding, maar als je nog nooit een creatieve blokkade hebt gehad en je hebt afgevraagd wat je nu aan een meisje op Tinder moet vragen, ben je een bovenmenselijke of een leugenaar.

En ik begrijp het, niet iedereen kan in een opwelling met een slimme opener of een geestige comeback komen, en dat is precies waar wij in springen.

Ik heb deze lijst samengesteld om je te helpen je Tinder-match opener te maken en je op je gemak te voelen om een ​​gesprek met je te hebben.

In dit artikel behandelen we grappige/flirterige vragen en dingen die je nooit aan je Tinder-match mag vragen. Maar als er één stukje wijsheid is dat ik nu zou kunnen delen, zou het zijn: ‘Houd het licht en grappig!’

Tinder Questions - 71 Questions to Ask a Girl on Tinder Before Meeting IRL - Single's Space (1)

Vind aansluitingen bij jou in de buurt!

Tinder Questions - 71 Questions to Ask a Girl on Tinder Before Meeting IRL - Single's Space (2)
BEKIJK PROFIELEN

15 vragen die u kunt stellen om een ​​gesprek op Tinder te beginnen

U kunt de eerste reeks vragen gebruiken als ijsbrekers. Ze zijn licht, niet te persoonlijk, maar toch zullen ze veel onthullen over je Tinder-match.

Heb je liever katten of honden?

Geloof het of niet, maar deze vraag heeft een diepere betekenis. Het onthult veel over het karakter van mensen en of ze uw huisdier mogelijk zouden accepteren.

Wat is jouw geestdier?

Dit is een interessante manier om de spirituele kant van je Tinder-match aan te boren, of om het als metafoor te gebruiken om erachter te komen of ze iemand of iets in het bijzonder bewonderen of ermee in verband staan.

Vind je het leuk om boeken te lezen?

Zijn ze een boekenwurm, of kijken ze liever Netflix en scrollen ze door sociale media? Iemands leeslijst of het gebrek daaraan kan je vertellen waar hij/zij momenteel of in het algemeen mee bezig is.

Ben jij een vroege vogel of een nachtbraker?

Het schema is alles! Daten kan behoorlijk moeilijk zijn, vooral als je niet flexibel kunt zijn met je schema. Stel je voor dat je om 17.00 uur van je werk komt en zij net beginnen, of dat jij vroeg naar bed gaat en zij net opstaan.

Wat is jouw sfeer vandaag?

Het is een leuke manier om erachter te komen hoe ze zich op dit moment voelen, maar als je de vraag vaker over een langere periode herhaalt, kun je misschien de essentie van hun algemene stemming en gemoedstoestand begrijpen.

Welk liedje zou jouw dag vandaag beschrijven?

Misschien kun je een band opbouwen met een goedkoop liedje of erachter komen dat je dezelfde muzieksmaak hebt.

Wat is jouw droomvakantie?

Zoek uit of je vergelijkbare of volledig tegenovergestelde ideeën hebt. Misschien geef je de voorkeur aan het strand en genieten zij van het gloeien van besneeuwde berghellingen.

Naar hoeveel landen ben je geweest?

Deze vraag zal uitwijzen of ze een avontuurlijke kant hebben en of ze überhaupt van reizen houden. Als vervolg hierop kun je ze ook vragen naar hun ideale stad om in te wonen of welke landen er op hun reisbucketlist staan.

Wat is het eerste dat u gaat doen als de lockdown eindigt?

Staat jouw Tinder-match te popelen om terug te gaan naar de feestjes, of heeft de lockdown daar verandering in gebracht, en op welke manier?

Wie is je favoriete actrice, en waarom?

Het lijkt misschien een flauwe vraag, maar het kan dienen als een goed gespreksaanzet. Bovendien kun je praten over films die jullie allebei leuk vinden, plus je verliefdheid op beroemdheden, en uitzoeken of ze van reality-tv-shows houden.

Houdt u van poëzie?

Niet alle mensen genieten of begrijpen poëzie. Maar als jullie allebei iets doen of zelfs schrijven, kan het jullie nog dichterbij brengen. Romantische verzen zijn perfect om iemands hart te veroveren.

Beschrijf jouw ideale vrije dag

Houden ze ervan om weg te kruipen van de drukte van het stadsleven, of brengen ze liever een dagje vrij door in de natuur? Het is slim om te controleren of jouw voorkeuren overeenkomen.

Op welk deel van uw cultuur bent u het meest trots?

Het is een geweldige manier om elkaars culturen te leren kennen, vooral als je een totaal verschillende achtergrond hebt met verschillende tradities.

Welke grap wil je nooit meer horen?

Naar mijn mening is een gezond gevoel voor humor de meest aantrekkelijke eigenschap van een persoon. Helaas kan een raar of agressief gevoel voor humor een grote waarschuwing en dealbreaker zijn.

Wat is de slechtste manier om een ​​gesprek te beginnen?

Zorg ervoor dat ze geen fan zijn van waardeloze ijsbrekers of al te persoonlijke vragen. Hopelijk vinden ze ze onaangenaam en ongepast, zoals de meeste mensen doen!

Van welke vreemde voedselcombinaties geniet jij het meest?

Het bespreken van vreemde smaakcombinaties kan een leuk onderwerp zijn om te bespreken, zolang ze niet van je verwachten dat je van hun vreemde voedselkeuzes geniet. Volg deze met een vraag over hun favoriete internationale eten of favoriete restaurant en misschien heb je wel een idee voor je eerste offline date!

15 grappige Tinder-vragen om aan een meisje te stellen

Tinder Questions - 71 Questions to Ask a Girl on Tinder Before Meeting IRL - Single's Space (3)

Het is een gekke wereld daarbuiten, en als er inmiddels geen alarmsignalen zijn verschenen, kun je misschien wat ontspannen en haar je grappige kant laten zien. De volgende 15 vragen zullen haar niet verliefd op je laten worden, maar een glimlach op haar gezicht toveren is een geweldig begin.

Wat is uw standpunt over het bestaan ​​van buitenaardse wezens?

Stel dat jullie allebei geloven in nauwe ontmoetingen van de derde soort en complottheorieën – GEWELDIG! Maar als dat niet het geval is, zorg er dan voor dat het niet iemand is die voedselvoorraden oppot voor een mogelijke apocalyps.

Team Angelina of Team Jennifer?

De liefdesdriehoek Brangelina-Aniston onthulde de complexe relatiedynamiek. Je kunt een discussie openen over serieuze onderwerpen zoals huwelijk, vertrouwen, overspel en kinderen, of je beperken tot het ‘Hollywood’-gedeelte van dit duo.

PlayStation of Xbox?

Er zijn een aantal grote gamers, en de rivaliteit tussen Playstation en Xbox heeft al voor enige wrijving tussen koppels gezorgd, vooral degenen die gamen serieus nemen. Of spelen ze misschien liever bordspellen?

Wat is het grappigste dat je bezit?

Maak je klaar om verrast maar ook geamuseerd te worden. Misschien hoor je iets gewoons, maar blijf ruimdenkend, want er zijn een aantal wilde dingen die er zijn.

Wat is de grappigste naam die je ooit hebt gehoord?

Oubollig. of modern – mensen laten zich meeslepen bij het benoemen van hun kinderen, en er zijn een aantal behoorlijk grappige. Deze vraag is dus een geweldig ijsbrekeronderwerp.

Wat is het meest onvolwassen dat je iemand hebt zien doen?

De perfecte manier om te lachen om het gênante moment van iemand anders, vooral als jouw Tinder-match een getalenteerde verhalenverteller is.

Als het leven een cartoon was, welke cartoon zou je dan willen dat het was?

Laat je fantasie de vrije loop. Tekenfilms zijn een ontsnapping aan de realiteit, en hoewel het een leuk onderwerp is, kan het ook diepere waarheden over je potentiële date onthullen.

Welk stripfiguur beschrijft jou het beste?

Stripfiguren hebben vaak super eigenzinnige persoonlijkheden. Ziet jouw match zichzelf als een superheld of een slechterik? Misschien krijg je een voorproefje van hun verborgen aard.

Wat is het beste spookverhaal dat je ooit hebt gehoord?

We hebben allemaal spookverhalen gehoord, maar de meeste mensen herinneren zich ze niet. Als ze toevallig een goede kennen, wees dan voorbereid om te schrikken. Een goed neveneffect van een eng verhaal is dat je erdoor kunt veranderen op (of geef je een idee voor je volgende Halloween-kostuum).

Welk tijdperk had de slechtste kledingstijl?

Misschien rock je een retrostijl uit een bepaald modetijdperk die niet naar ieders smaak is, en wil je niemand van jullie een ongemakkelijk gevoel geven.

Welk tijdperk had de slechtste kapsels?

Terugkijkend was het kapsel misschien nog erger dan de kledingtrends. Vingers gekruist, ze brengen de beruchte mul niet terug.

Wat is de grappigste Freudiaanse verspreking die je hebt gehad?

We doen ze allemaal. Het gebeurt gewoon. Maar sommige freudiaanse vergissingen zijn gewoon goud, en we vertellen ze elke kans die we krijgen (als ze niet te gênant zijn). Het zijn geweldige spanningsverspreiders en een kans om te lachen.

Zijn Samojeden landwolken of landrobben?

Stel dat ze weten wat een Samojeed is. Honden en schattige puppy's zijn een onderwerp dat uren kan duren, vooral als jullie allebei grote hondenliefhebbers zijn.

Ananas op pizza leggen – ja of nee?

Misschien wil je deze vraag overslaan als je weet dat ze van Italiaanse afkomst zijn. Ananas op pizza is voor sommige mensen een absolute dealbreaker. Maar het is geweldig als zij er ook dol op zijn.

Is de wereld nabij een apocalyps?

Het is altijd leuk om iemands brein te kiezen als het gaat om taboe-onderwerpen zoals complottheorieën. Het is ook een geweldige manier om hun ‘hartslag’ te voelen en ervoor te zorgen dat je niet met een gek te maken hebt.

15 diepgaande vragen om te stellen op Tinder

Als je eenmaal beseft dat je de oppervlakkige ‘fase’ voorbij bent en deze verbinding enig potentieel vertoont, is deze lijst stof tot nadenken. Als je het mij vraagt, zijn dit enkele van de beste Tinder-vragen. Geef ze iets om over na te denken.

Welk personage zou de hoofdrol moeten spelen in je biografie?

Deze vraag is een subtiele manier om te vragen en te leren of ze zichzelf als de hoofdpersoon in hun eigen leven zien, en zo niet, waarom dat zo is.

Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, wat zou dan het enige zijn dat je zou veranderen?

Spijt – we hebben ze allemaal en zouden willen dat we iets anders hadden gedaan als we een tweede kans konden krijgen. Hopelijk is het niets eng of zorgelijks.

Ben jij een spiritueel persoon?

De spirituele opvattingen en praktijken van een stel kunnen een relatie maken of breken. Het is dus beter om vroeg of laat hun perspectief te kennen.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gekregen?

Het beste cadeau dat ze ooit hebben gekregen, zal je veel vertellen over hun verwachtingen. Geven ze de voorkeur aan materialistische dingen, verrassingen of vinden ze geschenken met sentimentele waarde oké?

Wat is je meest dierbare herinnering?

Dit is een goede vraag om te stellen, omdat het je match meteen in een goed humeur zal brengen! Het zal ook onthullen wat de belangrijkste dingen in hun leven zijn, of het nu vrienden, familie, hun carrière of iets anders zijn. Een aangepaste versie van deze vraag gaat over hun favoriete jeugdherinnering.

Stel deze vraag alleen als je echt geïnteresseerd bent in hun levensverhaal!

Waar ben jij het meest dankbaar voor?

Duik je al diep? Misschien is het tijd om meer te weten te komen over hun waardensysteem en of u dezelfde moraal en doelstellingen deelt.

Wat is het aardigste dat iemand ooit tegen je heeft gezegd?

Dit is een tot nadenken stemmende vraag die hen naar binnen kan laten kijken. Of misschien hebben ze het antwoord al klaar. Blijf echter vriendelijk, want veel mensen hebben nog nooit vriendelijkheid in het leven gezien.

Waar zou je graag meer tijd voor willen hebben in je leven?

Zijn ze een workaholic die droomt van een vrije dag? Zouden ze willen dat ze de wereld rondreisden of iets eenvoudigers, zoals meer quality time doorbrengen met hun gezin?

Wat beschouw jij als een vreemd persoonlijkheidskenmerk?

Hopelijk heb je die specifieke niet, anders kom je misschien niet eens tot een persoonlijke date.

Geloof jij in een leven na de dood?

Terugkomend op hun spirituele opvattingen of het gebrek daaraan. Mensen ervaren de dood anders, en je moet ervoor openstaan.

Speelt muziek/kunst/literatuur een rol in jouw leven?

Als je een artistieke ziel bent, kan het delen van een vergelijkbare smaak in kunst/muziek/literatuur een diepere, sterkere band creëren die je op een fundamenteel niveau verbonden houdt.

Welk advies zou je je jongere zelf geven?

Het leven is de grootste leraar van allemaal, en misschien kom je meer te weten over de ontberingen die ze hebben meegemaakt en alle lessen die ze hebben moeten leren om te komen waar ze nu zijn.

Heeft u diepe spijt?

En zo ja, zouden ze er dan een paar met je willen delen, en wat zouden ze veranderen als ze het zouden kunnen overdoen?

Wat zou jij doen met onbeperkte middelen?

Ja! Een clichévraag, maar het tovert meestal een glimlach op ieders gezicht. Het zal hen doen dagdromen en hun gedachten laten stromen. Misschien leer je ook het een en ander over hoe zij over geldzaken denken.

Wat is jouw relatie met de natuur?

Zijn ze milieubewust en geven ze om het behoud van de natuur? Willen ze wel tijd doorbrengen in de vrije natuur, of kan het hen niets schelen?

Hard werken of hard spelen?

Hebben ze een strikt ‘work-hard’-beleid dat zich richt op hun levensdoelen en toekomst, of doen ze het graag rustig aan en genieten ze van de vruchten van het leven?

15 flirterige vragen die u op Tinder kunt stellen

Nu jullie elkaar wat beter hebben leren kennen, is hier een lijst met plagerige vragen die je kunt gebruiken om haar fantasie aan te wakkeren. Dit zijn goede Tinder-vragen, omdat ze je helpen erachter te komen of je dezelfde seksuele voorkeuren deelt.

Wat is je grootste opwinding?

Daar gaan we! Tijd om het vuur hoger te zetten. Wees voorzichtig: als je deze vraag stelt, kunnen ze denken dat je op zoek bent naar iets meer dan alleen een eerste date. Ben je?

Wat is je grootste afknapper?

Voor deze wil je misschien hun antwoord onthouden en wegblijven van hun dealbreakers voor het geval de zaken naar het ‘echte leven’ gaan.

Welke fantasie zou jij willen vervullen?

Wie weet deel jij dezelfde of soortgelijke fantasie. Of nog beter, misschien heb je de ‘ervaring’ al gehad en kun je ze iets leren.

Wat wil je als ontbijt?

Kijk eens, je gaat al snel! Ben je van plan je Tinder-match uit te nodigen voor het ontbijt of voor ze te koken?

Rode of witte wijn?

Het is nuttige informatie om te hebben, voor het geval u wordt uitgenodigd en niet met lege handen wilt verschijnen.

Goed karakter of een sixpack?

Sommige mensen houden zich meer bezig met het fysieke, terwijl anderen op zoek zijn naar een diepere, betekenisvollere verbinding. Hoe dan ook, het is goed om hun voorkeuren te kennen.

Waardoor voel jij je sexy?

Het is fascinerend om te leren hoe mensen zichzelf zien en waardoor ze zich sexy en zelfverzekerd voelen.

Wat is een ideale afsluiting van een Tinder-date?

Wees niet verrast of teleurgesteld als je een antwoord hoort dat je niet had verwacht of waarop je niet had gehoopt. Mensen hebben misschien andere verwachtingen van een perfecte date dan jij, en dat is oké.

Wat is uw mening over biseksualiteit?

Sommige mensen zijn opener en flexibeler in hun seksualiteit, anderen niet. Seksualiteit en seksuele voorkeuren zijn enkele van de belangrijkste ‘afdelingen’ waar je bij wilt matchen.

Hoe open sta jij voor nieuwe ervaringen?

Zijn ze meer een conventioneel type, of staan ​​ze open voor experimenten en het uitproberen van nieuwe dingen? Ik weet niet zeker of niet-overeenkomende partners een solide relatie kunnen opbouwen.

Wat is de meest sexy taal?

Stel je voor dat je de taal spreekt die zij sexy en soepel vinden. Kijk uit! Dat wordt een smerige praat van het volgende niveau.

Wat is het meest sexy accent?

Oké, misschien spreken jullie geen andere talen, maar jullie moedertaal kan nog steeds sexy klinken, toch?

Wat is het meest sexy nummer?

Misschien kun je het spelen als je ooit in de slaapkamer komt.

Diner bij kaarslicht of een lange strandwandeling?

Een geweldige vraag om hun romantische kant aan te boren. De kans is groot dat ze een nog betere suggestie zullen hebben. We doen allemaal anders aan romantiek.

Wat is het meest sexy persoonlijkheidskenmerk?

Zijn ze sapioseksueel, of geven ze misschien niet zoveel om de intellectuele en emotionele capaciteiten van hun partner? Je kunt ook vragen wat zij denken dat de beste fysieke eigenschap is die iemand kan hebben, om heel diep in hun geest te komen.

Vragen die je NIET op Tinder mag stellen

U wilt deze laatste reeks vragen vermijden. Er zijn veel manieren om het goed te doen, maar er zijn ook veel manieren om de buzz en snel te doden. Je wilt je kansen om dingen naar een hoger niveau te tillen niet verpesten, toch?

Lees verder om erachter te komen welke vragen u beter niet stelt op Tinder.

Wat is je teken? Je ziet eruit als een... (hartemoji)

Geef jouw Tinder-match een echte kans zonder naar ze te kijken door het prisma van hun sterrenbeeld. Bovendien houdt en gelooft niet iedereen van astrologie.

Hoe kan ik indruk op je maken?

Denk je niet dat het beter is om indruk op ze te maken zonder het zelfs maar te proberen? Het is in ieder geval nobeler en lonender dan het vragen om ‘instructies’.

Waarom antwoordde je niet meteen?

Niemand, ik herhaal, niemand houdt van een aanhankelijke en overgeïnvesteerde Tinder-match, vooral als je elkaar nog niet eens persoonlijk hebt ontmoet. Dit is de snelste manier om ghosted te worden.

Wil je alsjeblieft met mij uitgaan?

Nog eentje waar niemand van houdt – wanhopig! Je smeekt niet om liefde en aandacht. De stroom is er of is er niet. Dingen forceren brengt je nergens. Plus, wat is de haast eigenlijk?

Wat ben je van plan?

Dit is geen gespreksaanzet – het is een gespreksmoordenaar. Wees creatiever als je met ze wilt praten.

Democraat of Republikein?

Probeer je een oorlog of een relatie te beginnen? Helaas zouden sommige mensen niet eens contact willen maken met iemand van een rivaliserende partij, dus ... Vermijd het tenzij je ECHT moet vragen.

Wat zijn je smerigste gewoonten?

Je bent nu gewoon aan het praten. U hoeft niet zo vroeg in detail te treden over persoonlijke en intieme zaken. Misschien leer je iets ‘grofs’ dat de stemming onmiddellijk zal verpesten.

Waar ben jij verschrikkelijk in?

Je probeert ze in feite hun grootste tekortkomingen te laten onthullen. Sommige mensen zijn gewoon niet zo open over hun tekortkomingen en onzekerheden.

Rook je?

Is het zo belangrijk? Tenzij ze een totale dealbreaker voor u zijn, zou u meer begrip moeten tonen voor de gewoonten en praktijken van anderen.

Wat is uw geschiedenis met alcohol?

Net als bij roken houden mensen soms liever hun drinkgewoonten voor zichzelf. Misschien hebben ze een geschiedenis van alcoholmisbruik die ze achter zich proberen te laten, en erover praten maakt hen van streek.

Hoe eindigde jouw laatste Tinderdate?

Blijf uit de buurt van deze vraag, want het zijn uw zaken niet. Concentreer u op uw verbinding en niet op wat ze in het verleden al hebben achtergelaten.

Waarom eindigde je laatste relatie?

Het zijn zulke gevoelige vragen die absoluut niet op Tinder thuishoren.

Ik hoop dat het bladeren door deze lijst goed genoeg was om je volgende gesprek te inspireren en je te helpen je Tinder-match op een dieper niveau te ontmoeten.

Ook al is daten de afgelopen jaren compleet veranderd en hoef je niet eens je huis uit om te socialiseren, een goed gesprek zal nooit uit de mode raken.

Je zult het leuk vinden om te lezen:

  1. Gespreksstarters voor online dating: Beste ijsbrekende vragen
  2. Hoe u om een ​​tweede date kunt vragen
  3. Hoe u een goede vrouw kunt vinden: 14 stappen om een ​​aardig meisje te vinden
  4. Topplekken om alleenstaande moeders te ontmoeten
Tinder-vragen - 71 vragen om een ​​meisje op Tinder te stellen voordat ze IRL ontmoeten - Single's Space (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 5598

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.